Објава

Еден ден со Филип Григоров

На ред е објава на 21та приказна од серијалот „Еден мој ден“, која самоиницијативно ја раскажа позитивниот студент Филип Григоров

Изјава

Јуни за јунаците

Јуни некако колебливо и срамежливо го најавува доаѓањето на летото. Во моето дворче веќе се е расцутено и разеленето. И

Fancy Image

Приклучи се!

Член ПРКОС може да биде секој граѓанин. Зачленувањето е доброволно и бесплатно, а може да биде и тајно. Сите членови имаат еднакви права и должности.

Fancy Image

Донирај

Донирајте за да направиме силна дигитална, а, консеквентно, и реална заедница на лицата со попреченост, која ќе ги претставува, зближува и сплотува во тешките времиња.

Fancy Image

Волонтирај

Пријавете се и станете дел од нашиот тим, секој во зависност од афинитетите, можностите и потребите ќе допринесува во реализација на нашите заеднички проекти.