Објава

Глобалната рефлексија на Френклин Рузвелт

Човечките борби не се еднодимензионални нешта. Во нивната вистинска смисла, војните отсекогаш биле еден од најкомплексните човечки напори, при што

Најава

Работилници за уметност

ПРКОС со задоволство ви најавува дека е во подготовка на поинакви пролетни арт обуки за лица со попреченост. Затоа што

Изјава

Март за мајките

Март – третиот месец во годината според грегоријанскиот календар на големо го најави доаѓањето на најпријатното годишно време. Цутен почна

Fancy Image

Приклучи се!

Член ПРКОС може да биде секој граѓанин. Зачленувањето е доброволно и бесплатно, а може да биде и тајно. Сите членови имаат еднакви права и должности.

Fancy Image

Донирај

Донирајте за да направиме силна дигитална, а, консеквентно, и реална заедница на лицата со попреченост, која ќе ги претставува, зближува и сплотува во тешките времиња.

Fancy Image

Волонтирај

Пријавете се и станете дел од нашиот тим, секој во зависност од афинитетите, можностите и потребите ќе допринесува во реализација на нашите заеднички проекти.