Објава

„Дијагноза“ – Изложба на фотографии од Драги Неделчевски

Со задоволство ја најавуваме шестата самостојната изложба фотографии „Дијагноза“ на нашиот пркосен член Драги Неделчевски, која ќе може да ја

Најава

Дебата: Дали попреченоста резигнира или мотивира?

Со задоволство ве покануваме на нашата пркосна дебата со провокативна и вечна тема „Дали попреченоста резигнира или мотивира?“. Честопати подвизите

Изјава

Мај за мантрите

Мај – најубавиот пролетен месец почна во знакот на нашиот Covid-19 компањон. Тој имено почна да го диктира текот на

Fancy Image

Приклучи се!

Член ПРКОС може да биде секој граѓанин. Зачленувањето е доброволно и бесплатно, а може да биде и тајно. Сите членови имаат еднакви права и должности.

Fancy Image

Донирај

Донирајте за да направиме силна дигитална, а, консеквентно, и реална заедница на лицата со попреченост, која ќе ги претставува, зближува и сплотува во тешките времиња.

Fancy Image

Волонтирај

Пријавете се и станете дел од нашиот тим, секој во зависност од афинитетите, можностите и потребите ќе допринесува во реализација на нашите заеднички проекти.