Објава

Работа со смисла

Стивен Хокинг остави наследство кое одамна ги надмина академиските кругови и може да се најде во филмовите, најдобро продаваните книги

Бело на црно

25 март е Ден на лицата со церебрална парализа. На тие големи, знајни и незнајни јунаци од нашето соседство, град,