Објава

За пристапноста во Австралија

Среќни сме што го објавуваме шестиот од серијата написи за пристапноста во општествата креирани по мерка на човекот. Тој е

Изјава

Ноември за новата

Ноември влезе во втората половина воведувајќи нѐ длабоко во есента. Ни донесе облаци и малку повеќе студ што продира низ

Fancy Image

Приклучи се!

Член ПРКОС може да биде секој граѓанин. Зачленувањето е доброволно и бесплатно, а може да биде и тајно. Сите членови имаат еднакви права и должности.

Fancy Image

Донирај

Донирајте за да направиме силна дигитална, а, консеквентно, и реална заедница на лицата со попреченост, која ќе ги претставува, зближува и сплотува во тешките времиња.

Fancy Image

Волонтирај

Пријавете се и станете дел од нашиот тим, секој во зависност од афинитетите, можностите и потребите ќе допринесува во реализација на нашите заеднички проекти.