Изјава

Октомври за оклопите

Октомври го отчука вториот ковид-19 семестар. Стресен, загадочен, неверојатен. Листопад ни донесе златести есенски нијанси, ама и вести за преку

Септември за сениорите

Септември го обележа првото пандемиско (или инфодемиско?) корона полугодие. Гроздобер – месецот на есенската рамноденица до лани беше разнолик за