Лична

ЈАС ИМАМ АЛС

Мотивирана од кампањата Ice Bucket Challenge пред точно четири години го напишав овој текст. Тој постигна повеќекратен ефект – и

За малите нешта

Пред некој ден ми беше роденден. Обично им се радувам на тие лични, приватни празници на постоењето. И ги осмислувам